Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

OM OSS

Historia

Kämpedal Entreprenad AB är ett företag som i huvudsak sysslar med mark- och grundarbeten samt krossningsarbeten. Företaget har sitt säte i Oviken, Jämtland.

Företaget startades i slutet av 1950-talet av vår far och drevs fram till 1970-talet av honom, då sonen Lars-Erik började sin bana som entreprenör. År 1983 anslöt sig även den yngre brodern Torbjörn till företaget, som entreprenör och delägare.

Sedan 1995 har verksamheten till 100% bedrivits i Mälardalen.

Kämpedal Entreprenad har sedan 1990 ägts och drivits av bröderna Lars-Erik och Torbjörn Kämpedal. Företaget ombildades 2003 till aktiebolag.

Verksamheten utgörs till största delen av grundläggning i entreprenadform för villagrunder, med de största husleverantörerna som kunder. Vi gör cirka 200-250 grunder per år.
Verksamhetsområdet omfattas till största delen av Stockholm, Uppland och Södermanland. En av våra största kunder är Älvsbyhus AB, som vi utfört grundarbeten åt sedan 1981.

Vi utför mestadels allt som behöver göras i samband med grundläggning såsom skogsröjning, bergsprängning, pålningsarbeten med stålrör, VA-arbeten, grundplattor och torpargrunder samt även rivningsarbeten.

Transporter utförs med egna lastbilar avseende schakt-, material- och maskintransporter. Vi har även möjlighet att erbjuda krossningsarbeten på entreprenad med våra moderna mobila krossenheter.

Vår bas i Stockholm är Trångsund, där vi har kontor samt förråd. Krossmaterial säljs och levereras från vår egen anläggning i Länna Industriområde, Huddinge

Varför ni ska välja oss

Anledning 2

Commodo tincidunt nunc proin urna sit amet

Anledning 3

Commodo tincidunt nunc proin urna sit amet

Anledning 2

Commodo tincidunt nunc proin urna sit amet

Anledning 4

Commodo tincidunt nunc proin urna sit amet

Om oss

GLOBAL PARTNERS